Zaposlenice na projektu "Zaželi, radi, pomaži!"
Novosti

Sastanak zaposlenica nakon prvog mjeseca rada i podjela tableta i ruksaka

U srijedu, 19. 8. 2020. zaposlenice na projektu „Zaželi, radi, pomaži!“ iz Grada Ivanić-Grad, Općine Križ i Općine Kloštar Ivanić okupile su se na zajedničkom sastanku kako bi izmijenile dojmove i iskustva nakon prvog mjeseca rada.

Prvi komentar jedne zaposlenice bio je da su sve zaposlenice sada izgledaju puno zadovoljnije nego li prvog radnog dana, kad je ujedno bio i prvi takav zajednički sastanak.  To su sve zaposlenice i potvrdile izrazivši sreću zbog ovog posla koji im je jako promijenio život. Korisnici izražavaju zadovoljstvo ovom pomoći koju primaju te ih je već sada strah zbog kraja programa nakon dvije godine. Korisnici i zaposlenice su se već zbližili i postigli prijateljski odnos. Zaposlenice također primjećuju psihofizičko poboljšanje kod nekih korisnika, tako da su postali samostalniji u kretanju i pomalo se vratili svojim dnevnim aktivnostima.

Izrazili su se i problemi kojih nema puno, ali se prodiskutiralo kako se takve probleme rješava. Uputilo se i na promjene koje je nužno uvesti radi ispravne i odgovorne provedbe projekta.

Na sastanku je zaposlenicama dodijeljeno i tablet računalo kako bi zaposlenice mogle planirati radne aktivnosti i samostalno voditi evidenciju rada u digitalnom obliku te ruksaci za prenošenje osobnih stvari, a koji zorno prikazuju pripadnost timu projekta „Zaželi, radi, pomaži“.

Ruksaci za zaposlenice Tablet računalo Zaposlenice sa ruksacima Tableti su nabavljeni sredstvima iz EU, Eurospkog socijalnog fonda Podjela tableta Upoznavanje s tabletima Dobra atmosfera Priprema za sastanak

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *